Digitaliseer je merk.

Om de digitale route van jouw merk strak neer te zetten, werken de juiste back-end en front-end developers voor je samen. Zij creëren het juiste digitale podium en de online middelen die naadloos aansluiten om je merk, je producten, je diensten en je bedrijf beter te verkopen. Zij zetten onvervalste interfacing om in pure digitale interactie. En dat doen ze met perfect geprogrammeerde online en offline platforms. Define. Code. Repeat.

Define.

Twee keer nadenken.

Het mooie aan de digitale wereld is dat je ‘m elke keer weer zelf kunt maken. Op je eigen voorwaarden. Daarvoor willen wij eerst graag alles van je weten. Van je activiteiten. Van je business. Van je protocollen, procedures en van je klanten. Het is de enige manier om je digitale strategie effectief te maken, het is de basis voor echte online interactie. Voordat we een website, app of een ander digitaal platform bouwen, definiëren we zorgvuldig de structuur van het gehele systeem. Het kan je een enorme bulk aan inspanningen in een later stadium, besparen. Omdat een digitaal framework dat slecht ontworpen is, meer werk vraagt dan dat het werk uit handen neemt. Daarom werken we graag op onze eigen voorwaarden. We zetten graag alle parameters naar onze hand. Liever eerst twee keer nadenken.

Code.

Eén keer bouwen.

Linksom. Rechtsom. De digitale wereld is uiteindelijk de wereld die je er zelf van hebt kunnen maken. Het internet is niet een voldongen feit. Geen voorgevormd ding. Het is op z’n minst een verzameling dingen. Ontelbare netwerken die met elkaar communiceren in verschillende digitale dialecten. Zo lijkt het, want in feite is het dezelfde taal. ‘Toevallig’ eentje die wij vloeiend onder de knie hebben. Als je de hoeveelheid data, waarop je company website drijft, vergelijkt met een oceaan weten wij precies hoe we moeten navigeren. Drijvend houden kan iedereen. Wij sturen het graag in de goede richting. Zodat je een website, app of online tool hebt waardoor jouw merk technisch beter wordt. We copy-pasten het niet uit een standaardsjabloon. Wij programmeren. In één keer goed. Terwijl we weten dat alleen de voorkant van dat mooie bouwwerk te zien is.

Repeat.

Eindeloos verbeteren.

Jouw digitale product is trouwens nooit klaar. Zelfs niet als onze, naar perfectie strevende, vingeroefeningen het toetsenbord hebben verlaten. Blijven programmeren. En blijven hercoderen. Telkens weer opnieuw. Want internet en de digitale wereld blijven in beweging. Online is alles rondom jouw digitale merk, continu aan het veranderen. Inclusief de technische voorwaarden die je aan het begin zo zorgvuldig opstelde. Wat je dan moet doen? Gewoon concentreren op hoe de dingen nu zijn. En als morgen anders is, meebewegen. Online en offline smelten steeds meer samen door smartphones en sociale media. Apparaten veranderen, net als standaarden, browsers en wetgeving. Functionaliteit toevoegen aan je digitale platform is niet alleen maar het toevoegen van code. Het verandert technische interfaces in online interactie. Continu.

2007

Waar we vandaan komen.

Na een decennium in IT, wilden we eigenlijk geen technische engineers meer zijn. We wilden programmeren. We wilden coderen. Websites, apps, tools. Omdat het leuk is. Sowieso is het geweldig om in het digitale tijdperk rond te lopen. Vinden wij. Alles wordt gewoon steeds beter. Digitaal. En wij werken er dagelijks aan om steeds beter te worden in alles dat digitaal is. Maar wat we echt leuk vinden, gebeurt dan weer offline. Uiteindelijk willen we dat de mensen die gebruik maken van jouw digitale platforms, dat met waardering en vol bewondering doen.

Wie we zijn.

We zijn heel bescheiden en dat is precies de reden waarom wij niet hardop durven uitspreken dat we ons talent op een geweldige manier koppelen aan de ervaring die we hebben. Daarom staat het hier. Op een door ons vertrouwde online plek. We weten hoe digitale innovatie er in het echt uitziet, omdat we het al diverse keren hebben gecreëerd en geleverd. We kunnen je digitale platform bouwen, we denken digitaal, we adviseren, coderen, beheren, ontwikkelen, onderzoeken, animeren, bedienen, hosten en updaten. We zijn allemaal professionals. Op ons best wanneer we samenwerken voor klanten die ons vertrouwen om te doen wat ze zelf niet kunnen.

Maar soms is al dat talent gewoon niet genoeg. Daarom vertrouwen we de meeste strategische ontwerpen en onderbouwde communicatie toe aan de experts van ons zusterbedrijf WADM (creative agency). Letterlijk een deur verder. Wij de digitale nerds. Zij de strategische en creatieve geeks (die termen hebben we van hen geleerd overigens). Grote kans dat je ze bij ons tegen het lijf loopt.

 • Arno Kriek

 • Digital
 • Ricardo Hoogesteger

 • Development
 • Don Munter

 • Development
 • Martijn Rietveld

 • Development
 • Marnix den Hartog

 • Digital
 • Arie Deelen

 • Digital
 • Guy Hesselink

 • Design
 • Patricia Bouma

 • Admin
 • Viktor Chin

 • Development
 • Victor Murk

 • Digital

Zij hebben voor ons gekozen.

Zo doordacht als wij de professionals hebben gekozen die je bij ons tegenkomt, zo selectief waren de organisaties en merken die ons verkozen. Zij hebben onze kennis en kunde gebruikt voor de gewenste interfaces en de digitale interactie die op hun wensenlijstje stond.

Autotrack
Philips
Netprofiler
Futurumshop
FNV
Swoop
Burger Group
Rensa

Waar je ons voor inschakelt.

Met onze beproefde vaardigheid in programmeren kunnen we jouw uitdagingen in de backoffice, je digitale ontwikkeling en je online communicatie aan de orde stellen. We helpen jou met de groei van je digitale business. Door digitaal te denken, vloeiende programmering en monitoring die je verder brengt. Define. Code. Repeat.

Onze digital magic