Automation

FeedCommerce

FeedCommerce is een joint venture van Netprofiler en Inline Media. Netprofiler is een digital analytics bureau, gespecialiseerd in het meten en verbeteren van online resultaten. Uit hun dagelijkse inzichten en onze digital magic, werd FeedCommerce geboren.

 
Automation, Google Maps Integration

FNV

FNV is de grootste Nederlandse vakcentrale met in totaal ruim 1 miljoen leden. De collectieve arbeidsovereenkomsten, de cao’s, zijn instrumenten om de belangen van de leden te waarborgen. Ruim twee miljoen werknemers vallen onder een door FNV afgesloten cao. Daarnaast verleent FNV individuele rechtshulpverlening bij problemen met werk of inkomen.

 
Back-end dashboard, Desktop and mobile platform, Digital, E-commerce

Zuid-Hollands Landschap

Het Zuid-Hollands Landschap (ZHL) is een non-gouvernementele organisatie met één not-for-profit doel: de bescherming en het behoud van het natuurlijke landschap in de provincie Zuid-Holland. De stichting moet het qua financiering volledig hebben van donaties. Hiermee koopt ZHL land aan en maakt er natuurgebied van. Deze gronden worden onderhouden en voor het publiek opengesteld.

 
Application, Back-end, Cloud solution, Website

Calex

Calex is het eigen merk verlichtingsproducten van het Rotterdamse bedrijf Electro Cirkel met een assortiment aan innovatieve, trendsettende spaarlampen en LED-verlichting. Alle lampen vinden wereldwijd hun weg via de retail of via private labels. In steeds meer Europese landen kom je de Calex lampen tegen in de schappen van bouwmarkten, supermarkten en warenhuizen.

 
Application, Vertical integration

Rensa

Rensa neemt als technische groothandel een vooraanstaande plaats in op de markt van verwarming, ventilatie en energiebeheer. Middels een strak logistiek concept levert Rensa goederen door heel Nederland aan de professionele installateur in de woning- en utiliteitsbouw. Rensa heeft haar Centrale Diensten in Didam en daarnaast vestigingen en servicebalies in diverse Nederlandse steden.

 
Back-end, High-end

Swoop

Swoop is retailer voor tweedehands elektronische artikelen en ontstaan vanuit de gedachte dat elektronische artikelen een tweede kans verdienen. Wat begon als smartphone reparateur aan de keukentafel is uitgegroeid tot een full-service retail formule met meer dan 30 medewerkers en vijf fysieke winkels met servicepunten.